Opnieuw spreken wij hier over geheimhouding. Nu zelfs in de vorm van een statenstuk. Is dit nou de politieke cultuur die wij in Drenthe omarmen? Een Cultuur die recent zo mooi werd verwoord in het Dagblad v.h. Noorden: “Ik weet wat van jou, en jij weet wat van mij dus wij doen niet moeilijk naar elkaar...”

Wij lezen in het voorstel van GS: ‘het is helaas nog niet vanzelfsprekend dat starters met een groeiambitie zich melden bij de Ondernemersfabriek’.

Waarom zouden zij ook?

PVV-Statenlid Harry Bronts heeft donderdag 28-1-2016 ingesproken tijdens de gemeenteraadsvergadering van De Wolden over de plannen van de gemeente voor een Noodopvang of AZC in het dorp Echten. Hieronder zijn tekst en appél aan B&W en de gemeenteraad:

"De crisis die ons land nu beheerst is die van de invasie van asielzoekers, voornamelijk economische vluchtelingen. De eigen burgers worden verdrongen, voor hen géén voorrang bij het verdelen van de schaarse huizenvoorraad, géén voorrang bij het vinden van werk. Zij moeten de zorg zelf betalen, ouderen staan in de kou, zij worden in toenemende mate aan hun lot overgelaten.

Statenlid voor de PVV

Functie: Vice-voorzitter

Portefeuille: Commissie Financiën, Cultuur, Bestuur en Economie (FCBE) 

Lid commissie Dreun (Drents Europees Netwerk)

Lid Begeleidingscommissie accountant

 

 

 

Hier komt de tekst.

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief