Mijn naam is Sylvia Bartels en ik ga uit de kast komen want zo voelt het wanneer je openlijk verklaard actief voor de PVV te zijn.

Als liefhebbende moeder en oma van welopgevoede stabiele kinderen die ook weer hun kinderen groot brengen met de waarden en normen van vervlogen tijden dus geen prinsen of prinsessengedrag tolereren, geen grote mond, op school luister je en je treitert geen klasgenoten om maar wat te noemen.
Wanneer ik in een veel minder welvarend land op vakantie ben kan ik het niet laten om royaal met fooien te zijn en geloof het of niet daarin word ik het hardst aangevallen door de linkse medereiziger!

Ruim altijd zoveel mogelijk mijn hotelkamer op en heb respect voor de medewerkers daar die altijd weer vriendelijk tegen je zijn ondanks lange werkdagen voor een honger loontje. Uiteindelijk ben ik daar de gast. Met plezier werk ik samen met andere PVV leden die welbespraakt, zonder gevloek of ander soort ongepast gedrag hard werken aan het behoudt van onze cultuur, onze waarden en normen. Klinkt niet racistisch of tokkie achtig.....toch??

Ik ben lid geworden omdat ik mij ernstig zorgen maak om de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. Want het valt niet meer te ontkennen dat onze democratie hard afbrokkelt en dan druk ik mij nog bescheiden uit!
Onze zorgstaat die op instorten staat en dan kunnen we voor niemand meer iets betekenen.

Het grootste gevaar en waar ik het meest boos om ben is de EU en mijn eigen regering die toe laat dat de islam zijn wortels steeds meer plant in onze samenleving. Totaal respectloos met eigen volk omgaat. Boos ben ik ook op de Nederlanders die zeggen 'het zal mijn tijd wel duren' of blijven ontkennen hoe ernstig het al is en de 'vluchtelingenknuffelaars' die nog net niet het strand bij Libië opvaren om economische vluchtelingen naar Italië te brengen.

Rechters, politie/legerleiding worden gekozen op hun politieke voorkeur. Je moet links zijn en jammer wanneer je een goed rechts gekleurde militair/politieman bent je carrière stopt!
De recente uitspraken van rechters die een moeder een schadevergoeding toe kent van €500,00 per kind omdat haar kinderen niet, dus ongeoorloofd aanwezig waren bij de schoolfoto. Docenten aansprakelijk stellen voor de verdrinking van een kind.....wie wil er nog het onderwijs in of agent, buschauffeur of welke publieke functie dan ook vervullen want je ligt onder een vergrootglas want de allochtoon krijgt altijd zijn gelijk en die weten de weg naar de rechter, kosteloos bijstand dus procedeer er maar op los. Dan is mijn vertrouwen echt weg in ons rechtssysteem.....!

Terugkerende sadistische IS-strijders moeten geholpen worden, mogen terug in onze westerse samenleving met een totaal verziekte geest. De Islamisering van Nederland zie ik steeds verder oprukken. Als voorbeeld ervan zie ik b.v. de moslim-burgemeesters Aboutaleb en Marcouch van grote steden als Rotterdam en Arnhem. De baantjes carrousel die bestaat echt....kijk maar hoe scheutig de PvdA nu hun baantjes binnen harken voor partijgenoten een partij die mijne inziens geen recht van spreken meer heeft na de enorme nederlaag in maart.

Helaas betaal ik noodgedwongen mee aan ons links georiënteerde NPO die volop censureert en dus blijf ik berichten delen die via sociale media de andere kant laten zien. De kant waar ik achter sta en waar ik in geloof. Ik geloof het dat de politie zijn mond moet houden over de overlast die AZC's veroorzaken. Ik geloof dat het aantal verkrachtingen toe neemt en de allochtone man de dader is. Ik geloof dat de enorme aantallen bijstandstrekkers allochtonen zijn. Ik geloof de echte vluchteling die gevlucht is voor het gevaar, het gevaar dat onze regering met open armen binnen laat en de goed geïntegreerde allochtoon zich dus ook hier niet meer veilig voelt.

Ik geloof dat onze overheid zo verschrikkelijk veel geld verkwanseld aan de EU. Ons pensioenpot(je) van maar liefst 1400 miljard naar de EU bijvoorbeeld of geen cent meer naar Griekenland inderdaad het werden er miljarden!! Ik geloof erin dat vroeg of laat de Nederlander het niet meer pikt en er dan een slagveld kan ontstaan en die ellende wil ik niet dus kijk niet meer weg maar geef fatsoenlijk aan dat genoeg genoeg is!!

Met eigen ogen heb ik gezien dat de etnische minderheid een forse meerderheid heeft in de gevangenissen, forensische en verslavingsafdelingen en ik weet dat omdat ik er jaren gewerkt heb.

Daarom ben ik actief voor de PVV en daarom vaders en moeders en opa's en oma's schroom niet om dit bericht massaal te delen, doe iets om de toekomst van onze kinderen zoveel mogelijk veilig te stellen. Neem uw verantwoordelijkheid op een correcte manier!! Dat doen wij ook.

 

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief