Er is niets nieuws aan de migrantencrisis. Alle migranten zouden vluchtelingen zijn uit Syrië. Bekijk de reclamefilms van Vluchtelingenwerk Nederland, Oxfam-Novib, Save the children en je ziet Afghanen, Indiërs, Pakistani, Afrikanen vooral Marokkanen en Algerijnen die hun kans grijpen om naar Europa te komen om hier hun geluk te zoeken. En je weet: dat zijn geen vluchtelingen maar migranten.

Erdogan wil meer geld van Europa en wil steun voor zijn militaire acties in Idlib, dit is de Soenitische provincie van Syrië vol met Isis- en Al Qaida-strijders, die nu door Erdogan beschermd worden!
Nederland en Europa laten zich chanteren, het zal wel weer uitlopen op meer geld naar Turkije.
Trouwens geld is niet zo’n groot probleem blijkbaar, iedere week wordt aan smartengeld 1 miljoen euro uitbetaald aan migranten die ´te lang´ (een halfjaar) in de asielprocedure zitten.
De procedure duurt te lang omdat er teveel kansloze asielzoekers zijn en teveel gebruik wordt gemaakt van mogelijkheden van beroep. De aanvraag kan steeds verlengd worden door met andere argumenten voor asiel te komen.
De PVV heeft een noodwet ingediend om de bepaling uit het Algemene Wet Bestuursrecht te halen, om burgers in normale procedures in normale tijden schadeloos te stellen. Als de overheid nalatig is buiten werking te stellen in het geval van asielaanvragen. Maar het betreft in dit geval geen normale omstandigheden en geen normale procedures.
De oplossing is : Géén migranten binnenlaten en deze géén schadeloosstelling geven!

Nico Uppelschoten, Statenlid PVV Drenthe, 9 maart 2020

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief