Voorzitter, De Drentse bevolking zit midden in een financiële en economische crisis. En met dit kabinet van VVD en PvdA weten we één ding zeker, we gaan er op deze manier nog lang niet uitkomen. Dit kabinet hangt de oren naar Brussel en vergeet door wie ze zijn gekozen en wiens belang ze moeten dienen; de Nederlandse kiezer. Scheepsladingen Nederlands belasting geld gaan over de grens naar Brussel waar het over heel Europa wordt verdeeld. Hier een gat vullen en daar een bodemloze put.

Voorzitter,

  Met onze zoon en dochter keek ik onlangs een video van buurman & buurman, getiteld “in actie”. Voor wie het niet weet, buurman & buurman doen samen allerlei klussen, ze komen samen “in actie” voor elk probleem. Daarbij gaat van alles mis, maar dat mag de pret niet drukken, ze blijven optimistisch. Buurman en buurman doet me denken aan het VVD/PvdA kabinet in Den Haag.

Spreektekst bij de behandeling van de Begroting 2013 van de Provincie Drenthe door Ronald Beimers tijdens de Statenvergadering op 14 november 2012

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief