Mijn naam is Sonja Kort, ik ben een geboren en getogen Drenth en woon nu met mijn gezin in Emmen. Ik heb een toeristische opleiding gevolgd en ben daarna werkzaam geweest op diverse reisbureaus in de Provincie. De afgelopen jaren is er veel veranderd in deze branche, hierdoor ben ik sinds 2009 de wereld van verzekeringen ingestapt.

Mijn interesse in de politiek is begonnen toen Pim Fortuyn van zich liet horen. Er kwam destijds beweging in de politiek er kwam een ander geluid vanuit Den Haag. Eindelijk was er een partij die sprak over de zaken die mij aanspraken. Na het overlijden van Pim Fortuyn verdween ook mijn politieke interesse. Totdat de PVV van zich liet horen.

De laatste jaren begon de politiek mij steeds meer te interesseren. Ook ik was een van de personen die altijd wel iets te zeggen had over de politiek en dan vooral wat er beter kon. Tegenover mij zelf maar zeker tegenover mijn kinderen wil ik later kunnen zeggen: Ja ik was het niet eens met wat er in Drenthe en in Nederland gebeurt maar ik heb wel mijn uiterste best gedaan en bijgedragen om zaken te veranderen!

Wat ik vooral wil is dat iedereen zich prettig voelt in zijn/haar omgeving en voor zijn eigen mening durft uit te komen ongeacht of je het met elkaar eens bent. Dat je mag zijn wie je bent zonder dat je daar op wordt afgerekend! Ieder mens is gelijk en heeft de zelfde rechten en plichten!

Samen zorgen dat iedere Drenth trots blijft op zijn/haar Provincie en dat we hier prettig kunnen wonen en werken!

PVVstemmers bedankt

Portret Sonja Kort

Sonja Rixtum

banner-talent