Er zijn 2 kandidaten op de lijst van de PVV-Drenthe met voorkeuze gekozen: Sonja Kort uit Emmen en Jacqueline Bruins uit Assen. Zie ook het bericht hierover op RTV-Drenthe: Voorkeurstemmen voor drie Drentse vrouwen.
Daar zijn we als PVV-fractie zeer vereerd mee, en beide dames ook, want het is op zich al bijzonder als bij de Statenverkiezingen kandidaten met voorkeuze gekozen worden.
Jacqueline Bruins geeft haar positie vrijwillig op omdat ze zich eerst verder wil inwerken in de materie waarover de provincie gaat.

Het belang van de PVV-fractie staat voor haar voorop en niet haar eigen positie. Jacqueline ziet graag dat Ad van Berkel haar positie als Statenlid voor de PVV inneemt vanwege zijn ervarenheid. Jacqueline heeft hier vanaf het eerste moment dat zij hoorde dat ze met voorkeuze was gekozen geen moment over hoeven na te denken.

Sonja Kort had gehoopt maar niet verwacht dat zij met voorkeuze gekozen zou worden maar wil graag deze taak op zich nemen. Bekijk de het interview met Sonja en Jaqueline op RTV-Drenthe in Drenthe Nu vanaf minuut 1:57.

De fractie is heel blij met de versterking die ze krijgt uit het verkiezingsresultaat: van 4 naar 5 zetels.

Hieronder ziet u Jacqueline (links) en Sonja (rechts).

 Jacqueline en Sonja 2015

 

 

PVVstemmers bedankt

banner-talent

 
Poster Staten 2015

nieuwsbrief